HOME

Uw persoonlijke makelaar

In Oost-, West- en Middelbeers gelegen aan de Kaarsenmaker 64 in een modern pand, is Wanrooij Makelaardij gevestigd. Met een gecertificeerd makelaar is het in één oogopslag duidelijk dat de bemiddeling van verkoop van uw woonhuis in vertrouwde handen is. De makelaar voldoet aan de vakbekwaamheidseisen en daarop wordt toezicht gehouden door het instituut SCVM. Een waarborg voor wie op zoek is naar een betrouwbare partner in onroerend goed! Daarnaast is Wanrooij Makelaardij lid van Vastgoedpro.

Wanrooij Makelaardij is een zelfstandige onderneming actief op het gebied van verkoop, aankoop en het taxeren van woonhuizen en bedrijfspanden. Met ruime ervaring kan Wanrooij Makelaardij u op deskundige wijze adviseren.

Bij Wanrooij Makelaardij heeft u uitsluitend te maken met de makelaar: uw persoonlijke makelaar.

Er wordt geen hulpje gestuurd en uw belangen worden met volle overtuiging behartigd. Geen 9 tot 5 mentaliteit, geen capsones en no-nonsens zijn begrippen die bij Wanrooij Makelaardij centraal staan. Wij zullen u op-en-top van dienst zijn. Bij Wanrooij Makelaardij is de klant koning en blijft de klant koning het hele traject door vanaf het moment dat uw woning in de verkoop is genomen tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Met persoonlijke aandacht en altijd uitgaande van de belangen van de opdrachtgever wordt uw woonhuis op actieve wijze verkocht.

Eerst kopen of verkopen?

Een belangrijke afweging die moet worden gemaakt door veel huiseigenaren die op zoek zijn naar een andere koopwoning. Beide alternatieven hebben daarbij hun eigen specifieke voor- en nadelen. Uiteraard bepaalt u zelf welke aspecten daarbij voor u de doorslag geven. Wel kunnen wij u helpen om al deze aspecten overzichtelijk voor u op een rijtje te zetten. Voor een vrijblijvend gesprek komen wij graag bij u thuis om een en ander nader te bespreken.

Onder diensten kunt u zien hoe Wanrooij Makelaardij werkt.