AANBOD

Snel Kiezen: Type objectPlaatsPrijsklasse
  

Haghorst
Ontginningsweg 1 A
5089NR
Omschrijving: Ruim vrijstaand pand met woon- en horecagedeelte. De huidige bestemming is “horeca en wonen” en deze bestemming eenvoudig om te zetten naar “wonen”.
Vraagprijs: 469.000 KK
Aanvaarding: in overleg
Inhoud: 1275 m3
Perceel: 850 m2

Klik op een foto voor vergroting

Inhoud woongedeelte ca. 605 m³
Inhoud horecagedeelte ca. 670 m³

Begane grond
woongedeelte
Hal met tegelvloer en trapopgang 1, nog niet afgeronde toekomstige slaap- en badkamer; garage 1 met sectionaal deur en lichtkoepel.; garage 2 met elektrische sectionaal deur en 2 lichtkoepels. L-vormige woonkamer (circa 39 m²) met tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en leemkachel. Keuken met keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van 4-pits keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit woonkamer toegang tot entreehal achterzijde met tegelvloer en aansluitingen wasapparatuur, bergkast met CV opstelling (Nefit Cv ketel 2014 en boiler), bergkast onder de trapschuinte en trapopgang 2.

Begane grond
horeca gedeelte
Entree café. Café (circa 105m²) met parket vloer, wanden geheel betimmerd: bovendeel stucwerk, onder houten lambrisering. Toilettengroep verdeel in een heren- en damestoilet. Geheel betegelde keukenruimte met toegang tot kelderruimte; geheel betegelde bedrijfskeuken met kookapparatuur; voormalig cafetaria met berging met tegelvloer.

Eerste verdieping

Boven de woning: overloop 1 met toegang naar zolderberging. Ouderslaapkamer 1 met Velux dakvenster. Geheel betegelde badkamer voorzien van wandcloset, ligbad, wastafel en douche (thermostaatkranen). Slaapkamer 2, 3 en inloopbergkamer (nog niet afgebouwd). Alle slaapkamers zijn voorzien van Velux dakvensters.
Boven het horecadeel: overkoop 2 met door leemkachel verwarmde bank en Velux dakvenster en 4 slaapkamers ieder met douche, toiletruimte in aanbouw.

Indeling buiten

Twee dubbele inritten met 8 eigen parkeerplaatsen en aan beide zijdes een achterom. Betegeld terras voor ruim 100 personen (nu circa 150 m²) aan voorzijde met vergunning voor open veranda. De achtertuin beschikt over een terras, is deels verhard, verder klein gazon, houtberghok, groentetuintje en monumentale eik. Blijvend uitzicht over de natuur, de ophaalbrug en het sluizencomplex van het Wilhelminakanaal.

Algemeen

- spouwisolatie toegepast (2014)
- gelegen in de kern van Haghorst aan het Wilhelminakanaal
- huidige bestemming “horeca en wonen”, welke eenvoudig is om te zetten naar “wonen”