AANBOD

Snel Kiezen: Type objectPlaatsPrijsklasse
  

Oostelbeers
Langereijt 11
5091JP
Omschrijving: Vrijstaande woning met diverse bijgebouwen. De zeer ruime achtertuin met een vrij uitzicht biedt volop privacy en ruimte. Gelegen nabij de dorpskern van Oostelbeers.
Vraagprijs: 295.000 KK
Aanvaarding: in overleg
Inhoud: 300 m3
Perceel: 1310 m2

Klik op een foto voor vergroting

Begane grond

Entree. Hal met trapopgang. Woonkamer met behangen wanden, houten schroten plafond, rolluiken en meterkast (4 groepen en 1 x aardlekschakelaar). Gedeeltelijk betegelde ruime leefkeuken met eenvoudig keukenblok in wandopstelling, stucwerk plafond, inbouwkast en rolluik. Vanuit de keuken is de ruime manshoge kelder bereikbaar. Gedeeltelijk betegelde bijkeuken met aanrechtblok en CV opstelling (Nefit Topline HR combiketel 2011. Gedeeltelijk betegelde toiletruimte.

Eerste verdieping

Overloop met dubbele inbouwkast. Gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van wastafel, toilet, ligbad en wasmachineaansluiting. Slaapkamer 1 aan voorzijde voorzien van kunststof kozijn, behangen wanden en zachtboard plafond. Slaapkamer 2 aan achterzijde voorzien van kunststof kozijn, behangen wanden, inbouwkast en zachtboard plafond. Slaapkamer 3 aan voorzijde voorzien van kunststof kozijn, behangen wanden, inbouwkast en zachtboard plafond.

Tweede verdieping

Middels een steektrap is de zolderruimte te bereiken.

Indeling buiten

Voortuin met vaste beplanting en ruime oprit, carport en achterom. De achtertuin bestaat uit een terras, en beschikt over een drietal bergingen welke allen zijn voorzien van elektra. Grondput met beregeningspomp aanwezig. De diepe privacy biedende achtertuin met vrij uitzicht bestaat uit gazon en moestuin.

Algemeen

- Conform het bestemmingsplan mag de woning tot 750m worden uit- of hergebouwd
- Conform het bestemmingsplan mag een bijgebouw 120m groot zijn en in geval van sloop van de huidige bergingen mag 10% hiervan als extra oppervlakte worden teruggebouwd.
- Veel buitenruimte en absolute privacy aan achterzijde
- Verdieping en zijramen begane grond voorzien van isolerende beglazing
- U dient rekening te houden met opknapwerkzaamheden.